Mikkel egelund restaurant
Duoen bag nogle af byens mest populære restauranter …
Duoen bag nogle af byens mest populære restauranter går hver til sit
4. maj 2022 — Mikkel Egelund driver bistro Pastis i Gothersgade i København, der langer op mod 400 tallerkner steak frites over disken om ugen.
Mikkel Egelund og Henrik Lazlo, der stod bag Pastis, Cantina og Fishmarket, har delt restauranterne mellem sig.
Mikkel Egelund udgiver kogebog med alle Pastis- …
Mikkel Egelund udgiver kogebog med alle Pastis-klassikerne i samarbejde med Martin Kongstad – Euroman
Som fast Pastis-kunde har Martin Kongstad skrevet om restauranten og hele dens energi – og selvfølgelig om Mikkels mad, som kun han kan. Ærligt og kærligt.
En kogebog, der hurtigt bliver fedtet til.
Manden bag bistro Pastis: ”Jeg elsker spontane madture, og …
Manden bag bistro Pastis: ”Jeg elsker spontane madture, og der er Bo Bech bare den bedste rejsebuddy” – Euroman
25. nov. 2022 — Mikkel Egelund. Kok og ejer af Pastis, kok i ‘Go’ morgen Danmark’ og kogebogsforfatter med bogen ‘Pastis’. Han åbner ny restaurant til …
Mikkel Egelund driver bistro Pastis i Gothersgade i København, der langer op mod 400 tallerkner steak frites over disken om ugen. Her fortæller han om at tage på spontane madture med Bo Bech, en gave han modtog af Erwin Lauterbach, og hvorfor han får kvalme, når han ser en burger blive væltet i bearnaise på Instagram.
Pastis af Mikkel Egelund og Martin Kongstad – Køb nu
Pizza: A book by Pizza Pilgrims af Thom og James Elliot – Køb nu
18. feb. 2022 — Men kombinationen er lykkes for Mikkel Egelund, der står bag en af hovedstadens mest populære restauranter. Og han nyder at se, …
Køb Pizza: History, recipes, stories, people, places, love (A book by Pizza Pilgrims) af Thom og James Elliot. 1-2 hverdages levering. Fri fragt ved 500 kr.
Her spiser en af byens populære kokke frokost fast hver …
Chef & founder @restaurantpastis @restobar.cph. Chef @gotv2dk · Artiskok beurre blanc · Risotto · Så er vi igang på @restobar.cph.
Ny i HORESTA: Pastis er brasseriet, der samler byen
HORESTA Nyhed | Ny i HORESTA: Pastis er brasseriet, der samler byen
Folkene bag Pastis, Mikkel Egelund og Henrik Lazlo, udvider med en fiskerestaurant. “Fishmarket er min gamle drøm om en fiskebistro, ligesom man oplever dem …
HORESTA er en dansk brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Den består af en brancheforening og en arbejdsgiverforening
Mikkel Egelund – Instagram
Pastis Fishmarket | Skaldyrs restaurant – VisitCopenhagen
Pastis Fishmarket | Skaldyrs restaurant | VisitCopenhagen
Foruden de store skyldyrs-anretninger og masser af østers på store fade med knust is, er menukortet fyldt med fisk og skaldyr tilberedt enkelt og sundt, som de gør ved Middelhavet. Fiskene stammer dog primært fra de hjemlige farvande.
En kogebog af Mikkel Egelund – Restaurant Pastis
En kogebog af Mikkel Egelund | Restaurant Pastis
Den ikoniske Københavner Restaurant Pastis, som Mikkel Egelund driver nu på 15. år med kærlighed, har endelig givet os adgang til hans elskede…
Spisning med Mikkel Egelund, Morten Kaltoft og Valdemar …
Afholdt – Spisning med Mikkel Egelund, Morten Kaltoft og Valdemar Wulf – Fiskerikajen
Mikkel Egelund, Morten Kaltoft og Valdemar Wulff-Jørgensen fra henholdsvis Pastis og Osteria skal snart åbne en ny restaurant sammen. Mikkel og Morten har været venner siden elevtiden og de har Valdemar med ombord som sommelier på deres nye fælles projekt. Mikkel er kendt fra Pastis og Godmorgen Danmark, Morten er med
Keywords: mikkel egelund restaurant