Niels boesdal restaurant

Et eventyr slutter: Klausen & Boesdal siger farvel til Frokost i …

Et eventyr slutter: Klausen & Boesdal siger farvel til Frokost i det Grønne for at tage fat på et nyt kapitel i livet | stiften.dk

9. nov. 2020 — Restauranten har været åben fra maj til september i slutningen af ugen. Der er ikke noget menukort, man får de retter, som Nis Boesdal serverer.

I 10 år har ægteparret Inge Klausen og Nis Boesdal serveret lækre måltider i den smukke gamle landbohave på kanten af Lyngå ved Hadsten. Men nu rykker de videre til en tilværelse, der er lettere og mindre arbejdskrævende.

Nis og Inge: »En gang imellem skal der ske noget, vi ikke ved …

Nis og Inge: »En gang imellem skal der ske noget, vi ikke ved hvad er«

21. okt. 2021 — Inge Klausen og Nis Boesdal ved hoveddøren, hvor de gennem ti år har taget imod masser af gæster til deres spisested ‘Frokost i det grønne’.

Klausen & Boesdal B&B Frokost i det grønne – Hadsten

KLAUSEN & BOESDAL B&B FROKOST I DET GRØNNE (Hadsten, Danmark) – B&B – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

Klausen & Boesdal B&B Frokost i det grønne, Hadsten: Se anmeldelser fra rejsende, … Rent og pænt motel tæt på motorvej. ingen restaurant eller minibar, …

Klausen & Boesdal B&B Frokost i det grønne, Hadsten: Se anmeldelser fra rejsende, 5 billeder og gode tilbud vedr. Klausen & Boesdal B&B Frokost i det grønne, placeret som nr. 2 af 6 B&B / kroer i Hadsten og med bedømmelsen 5 af 5 på Tripadvisor.

Klausen & Boesdal | Hadsten – Facebook

Vi glæder os til at se jer! Ring og bestil på 5382.1950 eller 4077.6651. På gensyn. Inge og Nis Klausen og Boesdal.

Det er lidt den model: Kom hjem til os at spise«

»Det er lidt den model: Kom hjem til os at spise«

15. jun. 2019 — Inge Klausen og Nis Boesdal betegner selv deres frokostrestaurant, Frokost i det grønne, i Lyngå som en tidslomme med trådløst net.

Inge Klausen og Nis Boesdal betegner selv deres frokostrestaurant, Frokost i det grønne, i Lyngå som en tidslomme med trådløst net. Den er i deres egen have, og maden bliver lavet i deres eget køkken.

Boesdal og Klausen bag ny restaurant i Lyngå | amtsavisen.dk

Nis Boesdal og hans frue, Inge Klausen, realiserer drøm og åbner frokostrestaurant hjemme ved gården i Lyngå.

Nis Boesdal og hans frue, Inge Klausen, realiserer drøm og åbner frokostrestaurant hjemme ved gården i Lyngå

Han fortæller Bibelhistorierne på en baglæns facon

17. dec. 2018 — Nis Boesdal er foruden at være radiovært, forfatter og foredragsholder også blevet kok på sin egen frokostrestaurant. – .

Klausen & Boesdal Minihotel (Danmark Hadsten) – Booking.com

Klausen & Boesdal Minihotel ligger i Hadsten og har fælles opholdsstue, … “Inge og Nis er framragende værter der får deres gæster til føle sig hjemme.

Klausen & Boesdal Minihotel ligger i Hadsten og har fælles opholdsstue, have og grill.

Keywords: niels boesdal restaurant