Hvor kan jeg tage på hvalsafari?

Drømmer du om at opleve noget af de mest mægtige dyr, som vi har på kloden? Så bør du overveje at tage på en hvalsafari. På en hvalsafari kan du opleve alt lige fra pukkelhvaler til spækhuggere, vågehvaler, kaskelothvaler og så videre. Det er en helt unik oplevelse, som du ikke bør gå glip af. Men hvor kan du tage på hvalsafari henne?

Her kan du tage på hvalsafari

Du kan tage på hvalsafari flere forskellige steder. Her finder du flere bud på destinationer, hvor du kan komme tættere på havets giganter.

  • Island – Hvalsafari er en yderst populær aktivitet for alle, der besøger Island. Du har nemlig muligheden for at komme meget tæt på de store dyr. Derudover kan du blive klogere på hvalernes univers, hvilket er et stort plus. Så hvis du har overvejet at tage på en hvalsafari Island, er det bare med at gøre det.
  • Canada – En anden destination for hvalsafari er Canada. Vancouver Island er kendt for at være en ø med fantastisk natur. Udover dette så er det også et rigtig godt sted at tage på hvalsafari. Det vil uden tvivl være overvældende at opleve de store dyr så tæt på, men det er en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

New Zealand – New Zealand er endnu et sted, hvor du kan tage på en hvalsafari, hvis du gerne vil kigge nærmere på hvaler. Ikke nok med at du kan tage på en hvalsafari, så byder New Zealand også på et væld af andre smukke og fantastiske oplevelser.