Tilføj lidt farve til din garderobe

Ser det lidt mørkt ud, når du åbner dit garderobeskab? Så er det sikkert fordi, at det er fyldt med sorte bukser, sorte bukser, sorte skjorter og andet sort tøj. Måske har der sneget sig lidt mørkegråt og brunt ind også. Dog gør det ikke din garderobe mere farverig. Men hvordan kan du tilføje lidt mere farve til din garderobe? Det kan du få inspiration til ved at læse med videre her.

Grøn er en lækker farve

Du kan eventuelt kigge lidt nærmere på farven grøn. Den passer rigtig godt til den sorte farve. Når det kommer til den grønne farve, så findes den i mange nuancer. Er du lidt usikker på den grønne farve, så prøv at starte med de mørkegrønne nuancer, den olivengrønne farve samt grøn khaki. De klæder nemlig de fleste mænd godt. Når du sammensætter den grønne farve med sorte bukser, får du en enkel men effektiv farvekombination, der giver dig lidt mere farve i din garderobe. 

Rød er en stærk farve

Har du mod på det, kan du også kaste dig ud i den røde farve. Rød er en stærk farve, men den kan sagtens gå til et par sorte bukser. Det giver faktisk et meget avanceret look, og så er det tilmed iøjnefaldende, hvis du vælger en meget rød skjorte. Du kan altså godt tilføje den røde farve til din garderobe. Du kan eventuelt starte med den mørkerøde farve og så bevæge dig i retning mod de lysere røde farver.